Stil in mij

Win 2 gratis kaartjes voor de musical Stil in mij!

Hollandsche Vloeren is trotse hoofdsponsor van Stil in mij – de musical, vanaf maart te zien in de Nederlandse theaters. Natuurlijk hebben we er een leuke actie bij! Maak een sfeerfoto van je kamer met een Hollandsche Vloer, mail deze naar info@hollandschevloeren.nl of post hem op Instagram met #hollandschevloeren en #stilinmij.

Vergeet hierbij niet de gewenste voorkeursdatum te vermelden.

 

Stil in mij – de musical

Het verhaal gaat over vijf twintigers: op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. En zo komen ook al die andere herinneringen naar boven. Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks, want wat weten ze nou helemaal van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn, maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je? Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek waar iedereen zich in zal herkennen. De musical ‘Stil in mij’ is een pleidooi om elke druppel van het leven op te zuigen zolang het maar kan!

Met Ferry Doedens, Zoï Duister, Dieuwke Tonissen en Jeroen C. Molenaar

Regie: William Spaaij

Muzikale begeleiding: Marnix Wetzet

 

www.stilinmijdemusical.nl

 

Voor onderstaande voorstellingen verloot Hollandsche Vloeren 2 kaartjes per voorstelling. Stuur een sfeerfoto en geef je voorkeur door!

 

APRIL 2019

24 Purmerend
25 Lochem

 

MEI 2019

01 Middelburg
02 Breda
03 IJsselstein
08 Veendam
09 Barneveld
10 Drachten
11 Capelle aan den IJssel
15 Helmond
16 Etten-Leur
17 Hardenberg
18 Heerhugowaard
22 Eindhoven
23 Sittard
24 Weert
25 Spijkenisse