Houten vloer Heerenveen woonkamer

WARME VOETEN... 

In de herfst en de winter wil je het liefst wel warme voeten hebben. Bij ons thuis zit er onder de houten vloer een betonnen vloer, zonder vloerverwarming… Toch hebben we gelukkig nooit koude voeten. Hout heeft namelijk de unieke eigenschap dat het snel de kamertemperatuur aanneemt. Daarom voelt onze houten vloer fijn aan de voeten, ook in de winter!
 

Onze Heerenveen vloer van Hollandsche Vloeren bevalt nog steeds onwijs. Je kan deze houten vloer overigens wel combineren met vloerverwarming, want alle Hollandsche vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming (en -koeling). Maar ons hoor je dus niet klagen. Ik heb het best wel snel koud in de winter. Dus dit vind ik wel een groot voordeel van deze vloer. Nog een reden waarom ik er nog steeds zo blij mee ben. Je doet met een houten vloer natuurlijk wel een investering. Maar het is wel in elk seizoen van het jaar prettig en mooi, dus dat is de investering wel waard, denk ik!


Nog even een fijn vloerkleed bij de bank, voor extra behaaglijkheid. En laat de winter maar komen dan! Of in ieder geval de herfst…

 

Liefs, Sanne

 

 

 
Meer zien van de houten vloer Heerenveen en het interieur van Sanne? Volg haar op Instagram (@enstijl) en op haar blog enstijl.blogspot.nl waar ze haar volgers dagelijks trakteert op een nieuwe dosis interieurinspiratie.
 

sfeerhoekje vloer Heerenveen

lantaarns op vloer Heerenveen

vloer heerenveen woonkamer