Giethoorn visgraat

VISGRAATPARKET: VERRASSEND VEELZIJDIG!

Wij Hollanders houden van gezelligheid. Onze manier van leven vraagt om eerlijke en natuurlijke vloeren die dit gevoel uitstralen, In mooie warme grijs- en bruintinten. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen op een plek waar je tot rust komt en de Hollandsche gezelligheid kunt ervaren.

 

De basis van je interieur

Hollandsche Vloeren® biedt een collectie houten vloeren zoals een houten vloer hoort te zijn. Doorleefd en getekend. En enorm veelzijdig! In het verleden kende men de visgraatvloer als een chique basis, afgewerkt met contrasterende band en bies. Tegenwoordig is de visgraat ook in te zetten als een stoere basis voor je industriële interieur, met veel nuances in de kleur en noesten voor een doorleefd uiterlijk, dat goed aansluit bij het beton en staal dat vaak te vinden is in deze woonstijl. Maar daar houdt het niet op! Combineer je strak gelegde visgraatvloer met zwart staal, een leren bankstel en designitems en je zult zien dat deze vloer ook uitstekend past in een moderne woonsfeer.

 

Dus of je je nu thuisvoelt in een moderne, industriële of klassieke woonsfeer, Hollandsche Vloeren® biedt voor elke sfeer de juiste basis en gegarandeerd 30 jaar woonplezier. Dat maakt wel degelijk een verschil. Het inrichten van een woonruimte begint immers bij de basis: een prachtige vloer met lange levensduur.