Mijn bevindingen over de #Hollandschevloer

Ik ( Marieke) ben nog steeds zo blij met onze nieuwe houten vloer van Hollandsche Vloeren.
Hij ligt nu bijna twee maanden in ons huis en het is alsof hij er altijd heeft gelegen. Hij past zo perfect in ons interieur!
 
Nu hebben wij twee kinderen en een hond en daarbij ben ik zelf ook vrij lomp en ga ik onbewust niet altijd even voorzichtig met alles om. Maar ik moet zeggen, de vloer houdt zich goed. Nu is het hout en hout mag leven; ik heb al een paar kleine krasjes gesignaleerd. Dat doet eerst een beetje pijn, maar ach, het mag ook bij hout en daarbij, als je een keer dweilt, is het bijna onzichtbaar! Omdat de vloer kwalitatief zo goed is, kan hij ook veel hebben. Ik heb namelijk nogal last van veranderdrang en schuif dus nogal eens met meubels en dan is een kras zo gemaakt. Maar een paar beschermviltjes onder de meubels en het is opgelost. Voor mij nooit meer anders dan een houten vloer!
 
Ik ga verder genieten van onze prachtige vloer :)
 
Liefs Marieke


Terug naar overzicht
Scroll to top