Dorpen Amerongen

KLEURINSPIRATIE | DENIM DRIFT

Denim Drift is door Flexa uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2017. Maar hoe combineer je deze blauwe tint met de rest van je interieur? En welke vloer past hier nu eigenlijk bij, een lichte of juist een donkere vloer? In dit blogbericht geven we je een paar tips en inspiratie zodat jij direct aan de slag kunt met deze nieuwste kleurentrend!
 
Denim Drift – Kleur van het Jaar 2017
Denim Drift, een zachte grijsblauwe tint, is een veelzijdige kleur die goed samengaat met verschillende interieurstijlen. Blauw is een gemoedelijke kleur die staat voor vertrouwen, herkenning en rust, maar ook een verfrissend en vernieuwend effect heeft. Afhankelijk van de lichtinval en de kleuren waarmee Denim Drift gecombineerd wordt, zorgt het  iedere keer weer voor een andere uitstraling. Als aanvulling op de Kleur van het Jaar is er een kleurenfamilie van Denim Drift ontwikkeld; een palet van verschillende blauwtinten die mooi op elkaar aansluiten en onderling goed te combineren zijn.
 
Welke vloer?
Welke vloer past goed bij Denim Drift? Kies je een lichte vloer bij deze kleur of ga je juist voor een donkere? Omdat Denim Drift zo’n veelzijdige kleur is, gaat het goed samen met bijna iedere vloer. Houd je van licht, fris en helder? Combineer Denim Drift dan met een lichte blanke of lichtgrijze vloer. Gebruik meubels met blank hout en wissel af met accessoires in naturel- of pasteltinten voor een zacht en licht interieur. Ben je meer fan van een diepe warme uitstraling met een dramatisch randje? Ga dan voor een donkere maar warme vloer en kies voor diepe en rijke kleuren bij het inrichten van je huis. Ook accessoires van koper en goud passen hier heel goed bij.
 
 
vtwonen Het Willemsduin
 
Dorpen Amerongen