cast musical Stil in mij

HOLLANDSCHE VLOEREN HOOFDSPONSOR 'STIL IN MIJ'

 
Hollandsche Vloeren is trotse hoofdsponsor van de nieuwe Nederlandse musical ‘Stil in mij’ waarvan de cast bestaat uit niemand minder dan Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen. ‘Stil in mij’ is een musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen in combinatie met bekende Nederlandse popmuziek.
 
Als ondernemend merk met Nederlandse roots zag Hollandsche Vloeren meteen een match in het thema van de musical: de zoektocht naar je identiteit. Immers, met een vloer ben je ook op zoek naar het neerzetten van een identiteit voor je huis. Daarnaast is de link met Nederland van beide kanten overduidelijk, dus een samenwerking tussen de twee kon gewoon niet missen!
 
Het verhaal gaat over vijf twintigers: op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. En zo komen ook al die andere herinneringen naar boven. Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks, want wat weten ze nou helemaal van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn, maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je? Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek waar iedereen zich in zal herkennen.
 

‘Stil in mij’ is een productie van STENT Producties, dat onder leiding staat van de jonge ondernemer Giovanni Sturkenboom. Voor de musical zal nauw worden samengewerkt met Martin Buitenhuis van Van Dik Hout. De musical is in regie van William Spaaij en is vanaf 16 maart 2019 te zien in meer dan 40 Nederlandse theaters. De première vindt plaats op 31 maart in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. De kaartverkoop voor de tournee is inmiddels in volle gang.


Wil jij ook naar ‘Stil in mij’ de musical? Kijk voor meer informatie en het bestellen van je tickets op www.stilinmijdemusical.nl en zorg dat je erbij bent!

Stil in mij de musical