vaas en schaal op houten vloer

BLIJ MET DE VLOER! 

Ik ben zo blij met de keuze voor onze houten vloer in het nieuwe huis! Man, als ik dan boven kijk hoe snel de witte Ikea-vloer wel niet vies wordt... Dan ben ik blij dat we die niet ook in de woonkamer hebben gelegd. Wit is heel mooi en fotografeert geweldig, maar deze lichte houten, eiken vloer is stukken beter!
 
Ik ben ook niet zo’n poetser, vind dweilen maar niks. Dus deze vloer is ideaal zo! Ik krijg er veel complimenten over en dat snap ik ook helemaal. Mijn man is ook enorm blij dat we hiervoor zijn gegaan en niet voor een witte vloer. De houten vloer (Heerenveen van Hollandsche Vloeren) is handig in onderhoud ook. Hij is al helemaal behandeld, dus dat hoefden we gelukkig niet meer zelf te doen. Af en toe even dweilen met wat water en hij is weer schoon! Fijn!
 

En schuiven met de meubels (wat ik echt nooooit doe natuurlijk...) is ook geen probleem, tenzij het zwaar meubilair is. Een houten vloer is sterk! En het is ook niet erg als de vloer een beetje gaat ‘leven’. Daar wordt ‘ie eigenlijk alleen maar mooier van! Wel is het raadzaam om onder de poten van je meubels viltjes of goede glijders aan te brengen, dan weet je zeker dat je vloer niet beschadigt.

 

 

 
Verder niks dan lof! Alleen de plinten moeten we nog even doen... Dat is echt zo'n klus die in elk nieuw huis blijft liggen volgens mij. Hoop dat ze er over een half jaar in liggen. Maar ik kan niks beloven.
 

Liefs, Sanne

 

 

 
Meer zien van de houten vloer Heerenveen en het interieur van Sanne? Volg haar op Instagram (@enstijl) en op haar blog enstijl.blogspot.nl waar ze haar volgers dagelijks trakteert op een nieuwe dosis interieurinspiratie.

vaas en schaal op houten vloer

Houten vloer Heerenveen in woonkamer

Houten vloer Heerenveen detailfoto met werkbank en paperbag