Visgraat Utrecht icm bos bloemen op houten tafel

ARIADNE AT HOME KIEST VOOR HOLLANDSCHE VLOEREN

 
Voor het Ariadne at Home huis, dat ook dit jaar weer traditiegetrouw op de vtwonen & design beurs te vinden is, heeft het stylingteam van Ariadne voor de vloer de ideale partner gevonden in Hollandsche Vloeren. Het huis op de beurs wordt dit jaar neergezet in de stijl van een landelijk bloemenhuis, met veel lichte en natuurlijke materialen. Een thema waar de eikenhouten Hollandsche vloeren met hun authentieke karakter uitstekend bij passen.
 
De keuze van de stylisten is gevallen op vloer Utrecht uit de Steden-collectie van Hollandsche Vloeren. Deze extra wit geoliede vloer komt met zijn lichte uitstraling mooi tot zijn recht in een bloemenhuis-sfeer. Oorspronkelijk is Utrecht een visgraatvloer van 12 x 60 cm, maar dat je met deze vloer ook een geheel ander effect kunt bereiken, gaat Ariadne at Home op inspirerende wijze in haar huis op de beurs laten zien met een stroken-uitvoering van 12 x 120 cm. Voor deze stroken wordt de band die Hollandsche Vloeren bij de visgraatvloer levert, gebruikt.
 
De sfeer van het bloemenhuis wordt verder opgeroepen door het gebruik van verweerd hout, manden vol droogbloemen, natuurlijk ook verse bloemen, authentieke ramen en deuren, een romantisch maar gedurfd bloemenbehang en een knusse woonhoek waar je je meteen thuis zult voelen. Alsof de lavendelvelden zo voor de deur liggen, dat is het gevoel dat je krijgt.
 
Ook benieuwd naar het Ariadne at Home huis en Hollandsche vloer Utrecht? Kom dan naar de vtwonen & design beurs van 3 t/m 8 oktober in de RAI Amsterdam en laat je inspireren! Het Ariadne at Home huis is te vinden in hal 11, stand 11-029.
 
 
Ariadne at Home bloemenhuis collage Pinterest

 

Visgraat Utrecht icm bos bloemen op houten tafel