Hollandsche Vloeren®
dé blikvanger in je huis!

Stil in mij

Win 2 gratis kaartjes voor de musical Stil in mij!

Hollandsche Vloeren is trotse hoofdsponsor van Stil in mij – de musical, vanaf maart te zien in de Nederlandse theaters. Natuurlijk hebben we er een leuke actie bij! Maak een sfeerfoto van je kamer met een Hollandsche Vloer, mail deze naar info@hollandschevloeren.nl of post hem op Instagram met #hollandschevloeren en #stilinmij.

Lees meer
Hollandsche Vloeren 21-01-2019 15:20

Woonkamer Seline Steba Scandinavische look

5 TIPS VOOR EEN SCANDINAVISCHE LOOK IN HUIS

Het blijft populair: de Scandinavische woonstijl. Maar wanneer is een Scandinavisch interieur nu Scandinavisch? Interieurblogger en schrijfster Seline Steba maakte een rondje door haar eigen huis en vond dat deze 5 kenmerken in ieder geval niet mogen ontbreken.
Lees meer
Hollandsche Vloeren 22-06-2018 11:20

cast musical Stil in mij

HOLLANDSCHE VLOEREN HOOFDSPONSOR 'STIL IN MIJ'

Hollandsche Vloeren is hoofdsponsor van de nieuwe Nederlandse musical ‘Stil in mij’ waarvan de cast bestaat uit niemand minder dan Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen. ‘Stil in mij’ is een musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar...
Lees meer
Hollandsche Vloeren 21-06-2018 15:35

Ronde houten tafel met takken

VERSCHILLENDE HOUTSOORTEN COMBINEREN: ZO DOE JE DAT

Vind je hout in je interieur ook zo mooi, maar heb je geen idee hoe je dit moet combineren met andere houtsoorten? De tijd van één houttint gebruiken is geweest, mixen is het codewoord! Maar hoe doe je dat? Gebruik deze gouden regels van interieurblogger Seline Steba en je zit goed!
Lees meer
Hollandsche Vloeren 03-04-2018 12:20

Houten vloer Alkmaar-Seline Steba_lounge chair

HELP, HOE ONDERHOUD IK EEN HOUTEN VLOER? 

Enkele maanden geleden werd mijn nieuwe houten vloer gelegd, tijd voor een evaluatie. Want hoewel we hiervoor ook een houten vloer hadden, ging ik daar toch heel anders mee om. Maar jeetje, wat wil ik graag dat deze beauty ook beautiful blijft. Lastig? Hoeft niet. 
Lees meer
Hollandsche Vloeren 05-01-2018 16:35

vloer Heerenveen plant naast tv-meubel

EEN ODE AAN ONZE VLOER... 

Een goede basis, zo vat interieurblogger en -stylist Sanne van @enstijl haar houten vloer kort samen. In deze blogpost vertelt ze waarom haar Hollandsche vloer Heerenveen zo goed bevalt en wat ze er zo mooi aan vindt.
Lees meer
Hollandsche Vloeren 01-12-2017 13:15

Sfeerfoto nieuwe vloer Alkmaar bij Selie Steba

WELKOM NIEUWE VLOER... 

Eindelijk is het dan zover, het moment waar ik al maanden naar uitkijk: mijn nieuwe houten vloer van Hollandsche Vloeren is gearriveerd. Welkom prachtige houten Alkmaar: we hebben lang op je gewacht en hoewel je nog hartstikke nieuw ruikt voelt het meteen al vertrouwd. De komende jaren zal jij het fundament zijn voor onze feestjes, filmavonden, herinneringen en verhalen.
Lees meer
Hollandsche Vloeren 10-11-2017 16:45

warme voeten

WARME VOETEN... 

In de herfst en de winter wil je het liefst wel warme voeten hebben. Bij ons thuis zit er onder de houten vloer een betonnen vloer, zonder vloerverwarming… Toch hebben we gelukkig nooit koude voeten. Hout heeft namelijk de unieke eigenschap dat het snel de kamertemperatuur aanneemt. Daarom voelt onze houten vloer fijn aan de voeten, ook in de winter!
Lees meer
Hollandsche Vloeren 02-11-2017 16:45

grenen vloer met stoelpoten-seline steba

MIJN VERSTOORDE VLOER-RELATIE 

Interieurblogger en freelance schrijver Seline Steba ergert zich al tijden aan haar grenen vloer. Omdat een nieuwe houten vloer niet een-twee-drie aangeschaft is, was ze al een poos op zoek naar de ideale vervanger. Die vond ze in vloer Alkmaar. Na een bezoek aan de showroom wist ze meteen: dit wordt mijn nieuwe vloer!
Lees meer
Hollandsche Vloeren 12-10-2017 16:51

Visgraat Utrecht icm bos bloemen op houten tafel

ARIADNE AT HOME KIEST VOOR HOLLANDSCHE VLOEREN 

Voor het Ariadne at Home huis, dat ook dit jaar weer op de vtwonen & design beurs te vinden is, heeft het stylingteam van Ariadne voor de vloer de ideale partner gevonden in Hollandsche Vloeren. Het beurshuis wordt dit jaar neergezet in de stijl van een landelijk bloemenhuis, met veel lichte en natuurlijke materialen.
Lees meer
Hollandsche Vloeren 21-09-2017 15:05

vaas en schaal op houten vloer

BLIJ MET DE VLOER! 

Ik ben zo blij met de keuze voor onze houten vloer in het nieuwe huis! Man, als ik dan boven kijk hoe snel de witte Ikea-vloer wel niet vies wordt... Dan ben ik blij dat we die niet ook in de woonkamer hebben gelegd. Wit is heel mooi en fotografeert geweldig, maar deze lichte houten, eiken vloer is stukken beter!
Lees meer
Hollandsche Vloeren 13-07-2017 16:01

Stoer en robuust-Waterleidingduinen

VLOERENTREND: STOER EN ROBUUST 

Een van de huidige trends in houten vloeren, zijn vloeren met een stoere en robuuste look. Een trend die goed past bij de huidige industriële trend in het interieur, waarbij we veel materialen met een grove onbewerkte uitstraling en stoere constructiedetails terugzien. 
Lees meer
Hollandsche Vloeren 26-05-2017 16:01

Vloeren kiezen Heerenveen stoel

VLOEREN KIEZEN...

Blogger en stylist Sanne Pol van @enstijl woont samen met Mari en zoontje Bo in Haarlem. Voor hun nieuwe huis zochten ze een nieuwe vloer en kwamen ze bij Hollandsche Vloeren uit. In deze blogpost neemt Sanne ons mee in haar zoektocht naar een nieuwe vloer en het maken van een keuze, wat nog best lastig bleek te zijn!
 
Lees meer
Hollandsche Vloeren 16-03-2017 16:50

Dorpen Amerongen

KLEURINSPIRATIE | DENIM DRIFT

Denim Drift is uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2017. Maar hoe combineer je deze tint met de rest van je interieur? En welke vloer past hier nu eigenlijk bij, een lichte of juist een donkere vloer? In dit blogbericht een paar tips en inspiratie zodat jij direct aan de slag kunt met deze kleurentrend!
Lees meer
Hollandsche Vloeren 02-02-2017 18:00

Marieke Rusticus

MIJN BEVINDINGEN OVER DE #HOLLANDSCHEVLOER

Ik ( Marieke) ben nog steeds zo blij met onze nieuwe houten vloer van Hollandsche Vloeren.
Hij ligt nu bijna twee maanden in ons huis en het is alsof hij er altijd heeft gelegen. Hij past zo perfect in ons interieur!
 
Lees meer
Hollandsche Vloeren 07-11-2016 12:50

DE ALKMAAR VOOR EEN RUSTIGE EN LICHTE UITSTRALING

DE ALKMAAR VOOR EEN RUSTIGE EN LICHTE UITSTRALING

Houd je van een naturel interieur met een rustige en lichte uitstraling? Dan is whitewash vloer Alkmaar de perfecte basis. Je kunt er alle kanten mee op; houd het heerlijk licht met veel tinten wit en beige of gebruik warme vergrijsde kleuren bij deze vloer.

Lees meer
Hollandsche Vloeren 26-10-2016 16:13

Een nieuwe houten vloer! - by Milou

EEN NIEUWE HOUTEN VLOER!

We hebben een nieuwe vloer! Een echte, prachtige, houten 'Hollandsche' vloer in precies de juiste kleur. De vloer waar we stiekem al een tijd van droomden. Wat een aanwinst! 

 

 

Lees meer
Milou 26-09-2016 08:51

Interieurblog Marieke Rusticus

INTERIEURBLOG MARIEKE  RUSTICUS

Wat een woongeluk! Ik mocht een nieuwe vloer uitzoeken... Ik droomde al een tijd over een nieuwe vloer, en o, wat zou het te gek zijn als dat een echte houten vloer was! Want zeg nou zelf, hout leeft, het is puur en het heeft zoveel uitstraling!

Lees meer
Marieke Rusticus 24-09-2016 14:20

Giethoorn visgraat

VISGRAATPARKET: VERRASSEND VEELZIJDIG!

Wij Hollanders houden van gezelligheid. Onze manier van leven vraagt om eerlijke en natuurlijke vloeren die dit gevoel uitstralen, In mooie warme grijs- en bruintinten. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen op een plek waar je tot rust komt en de Hollandsche gezelligheid kunt ervaren.

Lees meer
Hollandsche Vloeren 23-09-2016 11:00